Verbind je aan Studio Linie. Solliciteer en word onderdeel van ons project. We zijn op zoek naar mensen die de volgende vrijwilligersrollen willen invullen.

Verpakkingsmateriaalverzamelaar heb je verpakkingsmateriaal, tasjes, bakjes, waarin je je producten meegeeft aan je klanten die je graag gebruikt of die je zaak vertegenwoordigen? Bekijk dan snel de vacature.
Briefontvanger Ontvang jij ook graag post? Bekijk dan de vacature. 
Klusser. Ben je bezig met een kleine of grote verbouwing in huis? We ­zoeken oude kasten in alle vormen. Wouter van der Giessen wil hier nieuwe sculpturen van bouwen.
Thuiskok. Kook je vaak voor jezelf, vrienden of gezinsleden? Floor Snels ­nodigt je uit om op een bijzondere manier eten te bereiden!
Vlaggenhouder Wij zoeken bewoners en ondernemers die hen vlaggenstokhouder ter beschikking willen stellen aan ons. 

Beste geïnteresseerde, hier staan geen echte functies of betaalde banen. Studio Linie is een kunst project in Linie Doornbos Breda. Er werken diverse kunstenaars aan dit project. Verbinden met de buurt en de bewoners staat centraal. Natuurlijk kun jij je ook verbinden als bewoner, ondernemer of geïnteresseerde door op één van de bovenstaande functies te solliciteren. Graag zelfs. 
Als je solliciteert op een van de bovenstaande functies kun je een speciale vermelding krijgen op onze website, indien je zou willen. We nemen na het indienen van je sollicitatie contact op. 

Back to Top